راز ماندگاری حال خوش عبادت راهکارهای عملی افزایش حضور قلب در نماز | چگونه در نماز حضور قلب داشته باشیم؟ از فلکه آب تا «الرمادیه ۲» | ناگفته‌های مترجم مشهدی صلیب سرخ در اردوگاه اسرای ایرانی آغاز فعالیت حوزه علمیه خراسان رضوی در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مشهد؛ میزبان همایش «هوش مصنوعی و اعتاب مقدسه» برپایی بزرگ‌ترین موکب آستان قدس رضوی برای خدمت به زائران امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ اجرای برنامه فرهنگی در میدان شهدا و چهارراه دانش مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ تاریخ شهادت امام حسن مجتبی (ع) هفتم یا ۲۸ ماه صفر است؟ ناگفته‌هایی از تشکیل نخستین اردوگاه اسرای ایرانی مدیر عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس: به حوزه آزادگان آنگونه که باید پرداخته نشده است آزادگان؛ درس‌رفتاری برای روز‌های سخت ایران زیارت مجازی ویژه شیعیان جهان در دهه پایانی ماه صفر مددجویان آسایشگاه شهید فیاض‌بخش مشهد میهمان آستان مقدس امام رضا(ع) شدند بازگشت ۸۰ درصدی زائران اربعین خراسان رضوی | ۲۸۳ هزار نفر در سماح ثبت‌نام کردند شمار آزادگان خراسان رضوی بیش از ۳ هزار نفر است | حضور یک بانو میان آزادگان جهاد در جهنم اسارت | پای صحبت آزادگانی که از عقاید خود کوتاه نیامدند کتیبه‌های جدید در حرم مطهر امام رضا(ع) به مناسبت دهه آخر صفر نصب شد روایاتی از کابوس‌هایی که آزادگان هر شب می‌بینند شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: آزادگان تاریخ مقاومت را بازنویسی کردند
سرخط خبرها

روایت حجت‌الاسلام مروی از راهبرد اسلام‌هراسی استکبار برای هجمه به مسلمانان| استکبار از اتحاد جهان اسلام واهمه دارد

  • کد خبر: ۱۰۹۶۹۷
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲
روایت حجت‌الاسلام مروی از راهبرد اسلام‌هراسی استکبار برای هجمه به مسلمانان| استکبار از اتحاد جهان اسلام واهمه دارد
تولیت آستان قدس رضوی اتحاد مسلمانان را سبب نابودی دشمنان اسلام و استکبار جهانی دانست و گفت: استکبار از اتحاد جهان اسلام و قدرت امت مسلمان واهمه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در دیدار جمعی از علمای مسلمان کشور هندوستان که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد، با اشاره به قدرت وحدت جهان اسلام اظهار داشت: بدخواهان اسلام و مسلمانان که در رأس آن‌ها آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی قرار دارند، همواره از قدرت جهان اسلام واهمه داشته‌اند، زیرا می‌دانند اگر انرژی متراکم در امت مسلمان علیه آن‌ها متحد شود آنگاه اثری از آنان باقی نمی‌ماند.

وی در ادامه به نقش مهم و فعال مسلمانان در آزادی هندوستان از استعمار انگلیس اشاره و ابراز کرد: سهم مسلمانان هندوستان در آزادی این کشور از سلطه انگلیس بسیار مهم و تعیین‌کننده بود، به‌طوری‌که شاید اگر همراهی آنان نبود استعمار پیر در هندوستان شکست نمی‌خورد و چنین تمدنی در شبه قاره شکل نمی‌گرفت.

تولیت آستان قدس رضوی به تأثیر اتحاد مسلمانان و هندو‌ها در بیرون راندن انگلیس از هند اشاره و ابراز کرد: مسلمانان هندوستان با توجه به آموزه‌های اسلامی که سلطه اجانب را نفی می‌کند سهم مهمی در استقلال و آزادی این کشور داشته‌اند. یادآوری این نقش برجسته مسلمانان در جامعه و میان بخش نخبگانی هندوستان بسیار مهم است، زیرا اتحاد و همکاری دو جامعه مسلمان و هندو رمز موفقیت و قدرت هندوستان بوده و استکبار با تفرقه‌افکنی به دنبال ایجاد سلطه و تداوم استعمار خود است.

مروی افزود: استعمارگران که درصدد ایجاد اختلاف بین مسلمانان و هندو‌ها در هندوستان هستند، خیرخواه هیچ‌کدام از این دو گروه نبوده و تنها به دنبال اجرای نیات شوم استعماری خود هستند.

وی با اشاره به ظرفیت عظیم مسلمانان هندوستان اظهار کرد: گروه‌های مختلف در هندوستان در کنار یکدیگر دوستانه زندگی می‌کنند و استفاده از ظرفیت تمام گروه‌ها از جمله مسلمانان برای پیشرفت شبه‌قاره، موجب قدرت بیش‌ازپیش این کشور است.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به راهبرد اسلام‌هراسی استکبار برای هجمه به مسلمانان اشاره و عنوان کرد: اسلام هراسی یکی از راهبرد‌های استکبار در ستیز با ارزش‌ها و آموزه‌های اسلام و هجمه به مسلمانان است، استکبار با ایجاد داعش از یک‌سو زمینه کشتار مسلمانان را فراهم کرد و از سوی دیگر با نسبت دادن اقدامات این گروه تروریستی به مسلمانان، تلاش کرد اسلام را دینی خشن و مخالف صلح معرفی کند.

 مروی بیان کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) در دوران جاهلیت با ایجاد اتحاد میان قبایل و اقوام مختلف تمدن بزرگ اسلامی را بنیان گذاشت، لذا امت اسلام اعم از شیعه و سنی به تأسی از این سیره پیامبر (ص) باید همواره وحدت خود را حفظ کند.

همچنین سید احمد بخاری امام جمعه مسجد جامع دهلی هندوستان در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از تشرف به حرم مطهر رضوی، اداره منظم این بارگاه عظیم با جمعیت بالای زائران را ستود و در خصوص هدف از سفر خود و هیئت همراه به ایران گفت: هدف ما از سفر به ایران، ملاقات با علمای مسلمان ایران و تقویت روابط مسلمانان هند و ایران بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->