چهار نفر از حجاج خراسان رضوی بر اثر ایست قلبی جان باختند تعداد زائران ایرانی فوت شده در حج به ۱۷ نفر رسید | برای انتقال پیکر زائران فوت‌شده نامه‌نگاری شده است (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) نخستین بنای میدانی دائمی برای بزرگداشت غدیر در جهان اسلام در نجف افتتاح می‌شود تجهیز بقاع متبرکه برای ایجاد فضایی مناسب و جذاب برای زائران اربعین | سرویس‌دهی در اعتاب مقدسه رو به بهبود است فراخوان پویش ملی «غدیر به روایت همراه» ویژه دهه ولایت و امامت منتشر شد رشد جمعیت در میان مسلمانان سالانه به ۲ درصد می‌رسد صدور ویزای حج عمره از سر گرفته شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری ویژه‌برنامه دهه ولایت ۱۴۰۴ در بیش از ۱۰۰ بقعه متبرکه خراسان رضوی فراغت تابستان، فصل نسل‌سازی برگزاری عید غدیر به سبک اهل بیت(ع) | یک راهنمای عملی برای داشتن یک عید ماندگار روایت‌های تصویری طلبه‌ها از شوق زیارت | گزارشی از نمایشگاه عکس «در مدار شوق» در مشهد برگزاری همایش بین‌المللی «غدیر و مقاومت» در مشهد | میزبانی از علمای مقاومت و نخبگان حوزه و دانشگاه برنامه‌های سلسله‌جشن‌های دهه ولایت و امامت ۱۴۰۴ در حرم امام‌رضا(ع) اعلام شد جوان ۲۴ساله روسی در حرم امام‌رضا(ع) مسلمان شد اهدای پرچم متبرک حرم حضرت علی (ع) به آستان قدس رضوی ثبت بالاترین آمار اعزام زائران حج ۱۴۰۴ در فرودگاه مشهد معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ: نیازمند تحول در حوزه فعالیت‌های قرآنی هستیم | مؤسسات قرآنی موازی‌کاری نکنند بازگشت کاروان حجاج ایثارگر در ۲۳ خرداد۱۴۰۴ | تدابیر لازم برای رفاه حال جانبازان از ابتدا تا پایان سفر نقش محوری هوش مصنوعی و پهپاد‌ها در مدیریت و ایجاد امنیت حج ۱۴۰۴ شرکت آبفای خراسان جنوبی آماده تأمین آب برای زائران اربعین ۱۴۰۴ باشد
سرخط خبرها

روایت حجت‌الاسلام مروی از راهبرد اسلام‌هراسی استکبار برای هجمه به مسلمانان| استکبار از اتحاد جهان اسلام واهمه دارد

  • کد خبر: ۱۰۹۶۹۷
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲
روایت حجت‌الاسلام مروی از راهبرد اسلام‌هراسی استکبار برای هجمه به مسلمانان| استکبار از اتحاد جهان اسلام واهمه دارد
تولیت آستان قدس رضوی اتحاد مسلمانان را سبب نابودی دشمنان اسلام و استکبار جهانی دانست و گفت: استکبار از اتحاد جهان اسلام و قدرت امت مسلمان واهمه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در دیدار جمعی از علمای مسلمان کشور هندوستان که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد، با اشاره به قدرت وحدت جهان اسلام اظهار داشت: بدخواهان اسلام و مسلمانان که در رأس آن‌ها آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی قرار دارند، همواره از قدرت جهان اسلام واهمه داشته‌اند، زیرا می‌دانند اگر انرژی متراکم در امت مسلمان علیه آن‌ها متحد شود آنگاه اثری از آنان باقی نمی‌ماند.

وی در ادامه به نقش مهم و فعال مسلمانان در آزادی هندوستان از استعمار انگلیس اشاره و ابراز کرد: سهم مسلمانان هندوستان در آزادی این کشور از سلطه انگلیس بسیار مهم و تعیین‌کننده بود، به‌طوری‌که شاید اگر همراهی آنان نبود استعمار پیر در هندوستان شکست نمی‌خورد و چنین تمدنی در شبه قاره شکل نمی‌گرفت.

تولیت آستان قدس رضوی به تأثیر اتحاد مسلمانان و هندو‌ها در بیرون راندن انگلیس از هند اشاره و ابراز کرد: مسلمانان هندوستان با توجه به آموزه‌های اسلامی که سلطه اجانب را نفی می‌کند سهم مهمی در استقلال و آزادی این کشور داشته‌اند. یادآوری این نقش برجسته مسلمانان در جامعه و میان بخش نخبگانی هندوستان بسیار مهم است، زیرا اتحاد و همکاری دو جامعه مسلمان و هندو رمز موفقیت و قدرت هندوستان بوده و استکبار با تفرقه‌افکنی به دنبال ایجاد سلطه و تداوم استعمار خود است.

مروی افزود: استعمارگران که درصدد ایجاد اختلاف بین مسلمانان و هندو‌ها در هندوستان هستند، خیرخواه هیچ‌کدام از این دو گروه نبوده و تنها به دنبال اجرای نیات شوم استعماری خود هستند.

وی با اشاره به ظرفیت عظیم مسلمانان هندوستان اظهار کرد: گروه‌های مختلف در هندوستان در کنار یکدیگر دوستانه زندگی می‌کنند و استفاده از ظرفیت تمام گروه‌ها از جمله مسلمانان برای پیشرفت شبه‌قاره، موجب قدرت بیش‌ازپیش این کشور است.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به راهبرد اسلام‌هراسی استکبار برای هجمه به مسلمانان اشاره و عنوان کرد: اسلام هراسی یکی از راهبرد‌های استکبار در ستیز با ارزش‌ها و آموزه‌های اسلام و هجمه به مسلمانان است، استکبار با ایجاد داعش از یک‌سو زمینه کشتار مسلمانان را فراهم کرد و از سوی دیگر با نسبت دادن اقدامات این گروه تروریستی به مسلمانان، تلاش کرد اسلام را دینی خشن و مخالف صلح معرفی کند.

 مروی بیان کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) در دوران جاهلیت با ایجاد اتحاد میان قبایل و اقوام مختلف تمدن بزرگ اسلامی را بنیان گذاشت، لذا امت اسلام اعم از شیعه و سنی به تأسی از این سیره پیامبر (ص) باید همواره وحدت خود را حفظ کند.

همچنین سید احمد بخاری امام جمعه مسجد جامع دهلی هندوستان در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از تشرف به حرم مطهر رضوی، اداره منظم این بارگاه عظیم با جمعیت بالای زائران را ستود و در خصوص هدف از سفر خود و هیئت همراه به ایران گفت: هدف ما از سفر به ایران، ملاقات با علمای مسلمان ایران و تقویت روابط مسلمانان هند و ایران بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->